Ghid cumparare


Ghid efectuare comanda

Pentru a efectua o comanda trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Pe pagina produsului, selectati marimea si cantitatea dorita si apasati butonul" Adauga in cos". Repetati aceasta operatiune pentru orice alt produs pe care doriti sa il adaugati in cosul de cumparaturi.
  2. Dupa ce ati ales produsele pe care doriti sa le achizitionati, apasati butonul "Cos" din partea dreapta de sus a paginii. Acesta va duce la lista cu detaliile pentru toate produsele adaugate in cos.
  3. Continuati procesul de comanda prin apasarea butonului " Comanda", care va duce la o pagina unde trebuie completate datele personale, metoda de plata si metoda de livrare.
  4. Dupa ce ati  terminat procesul de comanda veti primi un email de confirmare cu toate detaliile comenzii pe adresa de email folosita pentru inregistrarea contului dumneavoastra. Va rugam sa verificati si folderul SPAM ale clientului de email deoarece este posibil ca mailul de confirmare sa ajunga in el.

Modalitati de plata

In acest moment plata comenzii poate fi facuta prin:

  1. Transfer bancar, utilizand ca instrument de plata ordinul de plata (OP-ul), in contul RO51RNCB0114131001430001 deschis la banca BCR Constanta, beneficiar SC Precub Design SRL. Comanda va fi procesata dupa confirmarea platii si veti fi notificat telefonic sau prin e-mail in legatura cu livrarea. Daca utilizati aceasta metoda si doriti inregistrarea cat mai rapida a operatiunii, va rugam sa atasati intr-un e-mail o copie scanata a ordinului de banca cu viza bancii.
  2. Plata la livrare (ramburs) : comanda se achita la livrarea efectuata de serviciul de curierat rapid

Livrare

Termenul de livrare este de la 3 la 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in functie de produsul comandat.

Pentru comenzile cu valoarea de peste 500 RON livrarea este gratuita. Pentru cele sub 500 RON, costul livrarii este de 20 RON.

Livrarea produselor se va realiza prin FAN Curier, la adresa indicata in formularul de comanda.

Pentru informatii aditionale legate de livrarea dumneavoastra va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@avaprecub.com sau numarul de telefon 0742.170.363